Контактирајте не!

Што е Monri WebPay услугата? 

WebPay е решение кое овозможува сигурно и едноставно плаќање со кредитна или
дебитна картичка на вашата е-продавница.

Со Monri WebPay добивате: 

Стабилен партнер за развој на вашиот онлајн бизнис.
Максимална безбедност на плаќањето (PCI DSS Ниво 1, 3D Secure).
Можност за плаќање на рати.
Консултации во текот на целиот процес на имплементација и реализација на онлајн плаќањата.

Лесно и сигурно плаќање со Monri WebPay:

Админ панел - најавете се од било кој уред во админот и проверете го статусот на вашите извршени нарачки, управувајте со вашите трансакции (откажување, комплетирање на нарачката или рефундирање), генерирајте и преземајте извештаи за трансакции што можете да ги прикачите на вашата ERP програма.

Извештаи и статистика - извештаите може да се генерираат независно преку административниот интерфејс и да се преземат во неколку формати погодни за внесување во ERP интерфејсот.
Контрола на ризик и превенција.
Сертифицирана платформа PCI DSS Level 1 - PCI DSS е збир на правила кои постојано се ажурираат веќе долги години и регулираат како и под кои услови учесниците во процесот на плаќање со картичка можат да управуваат со чувствителните податоци на картичката. Правилата ги поставува Советот на PCI, кој се состои од претставници на сите релевантни шеми за картички во светот.
Контактирајте не

Додатни функционалности

PayByLink

Брзо и лесно плаќање преку линк. Кога трговецот добива нарачка преку е-mail, социјални медиуми и/или апликации за размена на пораки, тој може да креира линк за плаќање преку админот, кој потоа го испраќа до клиентот преку еден од веќе споменатите канали. Овој вид плаќање првенствено го користат трговците кои немаат развиена веб-продавница, но го користат и многу мали, средни и големи интернет продавници како помошна алатка за cross sell или дополнително нудење на производи преку newsletter и слично.

SecureVault (токенизација) 

Оваа услуга им овозможува на трговците брзо и лесно да наплаќаат повторливи трошоци (како претплата), трошоци за повторно користење на услугата (како такси), додека на корисниците на картичката им се заштитени чувствителни податоци на картичката бидејќи се складирани во системот Monri и на трговците не им е дозволен пристап до нив. Со еден клик до купување.

Monri форма за плаќање

LightBox интеграција  – оваа форма се прикажува како прозорче на страница (iFrame) во која корисникот ги впишува своите податоци
Monri Components –  нова форма за плаќање за сигурен внес на податоците од картичката, која во потполност се прилагодува со изгледот на check out страницата. Прикажете сè на самата веб страница без пренасочувачи на други страници или отварање на iFrame прозорци. Формата е целосно усогласена со PCI DSS стандардите и служи за да ги направи трансакциите уште побрзи и полесни, а во голема мера ја намалува можноста за напуштање на кошничката.
Redirect Form integration – клиентот се префрла на безбедната страница на Monri каде ги внесува сите потребни податоци.
Android SDK и iPhone SDK – лесна интеграција во вашите мобилни апликации

Интеграција со онлајн продавници, мобилни апликации и платформи за резервации

Системот за онлајн плаќање Monri е веќе поврзан со водечките системи за резервации како што се PHOBS, Rentlio, Direct booker, EZ Booker, што овозможува лесно и брзо стартување без процес на интеграција.
Plug & play интеграција со следните платформи за веб-продавници: Shopware, Magento, Woocommerce, Prestashop, Wordpress i Opencart. 

Брзо и едноставно до Monri WebPay услугите

Изберете Банка. Monri со задоволство ќе ве советува и ќе ви помогне со потребната документација.

Интегрирајте го системот и тестирајте ги функционалностите без додатни трошоци. Сè се одвива брзо и едноставно со помош на нашиот стручен тим. 
Потпишете договор со банка и Monri. 
Спремни сте да прифаќате картички на вашата веб страница. 

Поддржани брендови на картички

Модели за прифаќање картички

Прифаќање на еднократни трансакции
Можност за плаќање на рати во соработка со банки кои ја нудат оваа услуга
Можност за преговарање за прифаќање картички од повеќе банки и во повеќе валути доколку истото е поддржана од избраната банка
Monri WebPay ценовните пакети се модуларни и флексибилни 


Контактирајте не

Над 1700 клиенти на Monri во ЕУ.

Интеграција на веб-продавница со payment gateway систем
No fee
Надомест за користење на системот
0 MKD 
Провизија по трансакција 
0,50% по наплатена трансакција 
Поддржани картички
Кредитни и дебитни
Прилагодување на страницата за авторизација според дизајнот на вашата веб-продавница
Да
Водење бизнис надвор од Македонија
Да
 • For Meridianbet, one of the leading operators in the gaming industry, fast, secure and simple transactions are an indispensable part of the business. The integration of Monri WebPay and their professional support contributes to the improvement of efficiency that will affect the business itself and the main focus of our company, the players.
  Marija Teodosić
  COO of Meridian Tech
 • By introducing unattended POS devices at the gas station, Delta Petrol has set a new charging trend in this part of Europe! We provided our customers with quality after-sales maintenance service with no need for including other parties. This fact makes our product unique and competitive. The reactions of users are excellent, and we will extend this solution to other branches within BiH.
  Ahmed Spahić,
  Head of the Gas Station Construction Sector, Delta Petrol
 • Douglas Croatia wants to offer its customers an excellent shopping experience in all segments, including payment. We took this additional step by choosing the Monri SinglePOS solution, which enables fast and secure purchases for customers, and with the integration of the cash register and the Monri SinglePOS device, all errors are avoided because the purchase amount is automatically sent from the cash register to the POS device. We also use Monri Payment Gateway solution for secure card acceptance on our webshop.
  Sandy Vrbetić Matika
  Head of Finance and Controlling

За повеќе информации за нашите решенија, контактирајте не!

Blank Form (#20)

Partners