Контактирајте не!
SinglePOS  овозможува прифаќање на сите плаќања со картичка од водечки банки - еднократно и на рати преку еден POS уред, наместо преку неколку уреди од различни банки. 

Со оглед на флексибилноста на платформата, можете да овозможите различни модели на пренасочување на картички за еднократно плаќање, а во склоп со тоа ги поддржуваме и сите облици на плаќање на рати од водечки компании за картички или банки.
Моментална ситуација
Monri SinglePOS решение
Повеќе POS уреди на наплатното место
Еден POS уред за плаќање на рати со најприсутните картички на пазарот. 
Вработениот рачно ја внесува сумата од касата во избраниот ПОС терминал
Интеграција со благајна, износот се внесува само во благајната и се пренесува на POS уредот.
Сметката се генерира на благајна, слипот на POS терминалот 
Интегрирана сметка и слип излегуваат на касата. 
Вработениот избира POS, ја вметнува картичката, го внесува бројот на рата, управува со трансакцијата
Корисникот ја вметнува картичката, го избира понудениот број на рата, самостојно управува со трансакцијата.
Вработениот го внесува типот/брендот на картичката во благајна, на крај на денот ги распределува слиповите по банки.
Единствен, автоматизиран извештај кој овозможува едноставно книжење по бренд на картичката и по договорената банка-прифаќач.
Моментална ситуација
Повеќе POS уреди на наплатното место
Интеграција со благајна, износот се внесува само во благајната и се пренесува на POS уредот
Сметката се генерира на благајна, слипот на POS терминал
Вработениот избира POS, ја вметнува картичката, го внесува бројот на рата, управува со трансакцијата
Вработениот го внесува типот/брендот на картичката во благајна, на крај на денот ги распределува слиповите по банки.
Monri SinglePOS решение
Еден POS уред за плаќање на рати со најприсутните картички на пазарот.
Интеграција со благајна, износот се внесува само во благајната и се пренесува на POS уредот.
Интегрирана сметка и слип излегуваат на касата. 
Корисникот ја вметнува картичката, го избира понудениот број на рата, самостојно управува со трансакцијата.
Единствен, автоматизиран извештај кој овозможува едноставно книжење по бренд на картичката и по договорената банка-прифаќач.
Со Monri Single POS решението го забрзувате процесот на продажба со што максимално го зголемувате задоволството на своите клиенти и ја намалувате можноста за грешки при наплата.

Бенефити од SinglePOS терминал

За трговци: 

Еден POS терминал за прифаќање на сите видови на картички наместо неколку различни POS уреди
Интеграција со благајна
Интегрирана сметка и слип 
Едноставна и брза обработка на трансакции без грешки 
Единствен извештај за трансакции со картички од сите банки
Корисничка поддршка 
Поддршка на клиентите во рамките на работните часови на продавницата
Нов маркетинг канал - големото покритие дава простор за промоција и маркетинг активности

Флексибилна платформа која овозможува брза имплементација на нови карактеристики и начини на плаќање 

За купувачите: 

Самостојно уптавување со картичката
Називисно управување со исплатата ана рати
Брзо и сигурно купување

Monri прилагодени извештаи за решението SinglePOS

Можност за преглед на трансакции во реално време (по терминал, продавница, бренд на картичка, итн.) преку онлајн интерфејсот
Генерирајте и преземајте извештаи во .csv, .txt или json формат и пренесете ги во SAP и слични системи
Можност за прилагодување во зависност од потребите на клиентите
Можност за доставување извештаи преку SFTP сервери и поставување на системи слични на SAP
Можност за креирање персонализирани извештаи
Monri InfoSwitch е онлајн интерфејс кој ви овозможува да ги гледате завршените трансакции во реално време и нуди можност да генерирате дневни, неделни или месечни извештаи во CSV, TXT или JSON формат и да ги внесувате овие податоци во вашиот ERP систем. Интерфејсот може да се поврзе директно со вашите ERP системи.

Карактеристики на уредите SinglePOS од Monri:

IP интеграција со благајна 
Можност за прифаќање на картички од различни брендови – Mastercard, Visa, American Express, Diners, JCB, Discover 
Системот е интегриран во системите за авторизација на многу банки, со тоа овозможува имплементација на рати и еднократни трансакции на многу банки
Можност за плаќање во домашна валута на сопственикот на картичката (DCC)
Поддржани програми за лојалност на трговци
Можност за прикажување маркетинг пораки на екранот на терминалот (по терминал / по продажно место / по продавач на мало)
Напредни можности за известувања
Наскоро: алтернативни начини на плаќање - QR код, криптовалути и плаќање преку мобилен еПаричник.
Контактирајте со продажба

Корисничка поддршка: 

E-mail и телефонска поддршка е достапна за сите клиенти во текот на работното време на вашите продажни места.
Поддршката на лице место е обезбедена во соработка со партнерската компанија Payten, која ги одржува POS терминалите на најголемите банки.
100.000.000+
successfully processed card transactions annually
8.500+
installed Monri SinglePOS terminals
 • For Meridianbet, one of the leading operators in the gaming industry, fast, secure and simple transactions are an indispensable part of the business. The integration of Monri WebPay and their professional support contributes to the improvement of efficiency that will affect the business itself and the main focus of our company, the players.
  Marija Teodosić
  COO of Meridian Tech
 • By introducing unattended POS devices at the gas station, Delta Petrol has set a new charging trend in this part of Europe! We provided our customers with quality after-sales maintenance service with no need for including other parties. This fact makes our product unique and competitive. The reactions of users are excellent, and we will extend this solution to other branches within BiH.
  Ahmed Spahić,
  Head of the Gas Station Construction Sector, Delta Petrol
 • Douglas Croatia wants to offer its customers an excellent shopping experience in all segments, including payment. We took this additional step by choosing the Monri SinglePOS solution, which enables fast and secure purchases for customers, and with the integration of the cash register and the Monri SinglePOS device, all errors are avoided because the purchase amount is automatically sent from the cash register to the POS device. We also use Monri Payment Gateway solution for secure card acceptance on our webshop.
  Sandy Vrbetić Matika
  Head of Finance and Controlling
 • For dm, quality and professionalism always come first. That is why we chose Monri as our payment provider partner and we use SinglePOS devices in more than 160 dm stores throughout Croatia. We are aware that we owe our success to partners such as Monri, who raise the level of quality of our service and therefore we highly appreciate our cooperation. 
  Velimir Mijović
  IT manager
 • By implementing MONRI SinglePOS solution, we have significantly improved the payment process in our shops. We now have all payment options covered through one POS device, instead of several devices from different banks. The transaction is fast, and the customer himself chooses payment options, one-time or installments, as well as the desired number of installments.
  Krešimir Savić
  Head of Logistics

За повеќе информации за нашите решенија, контактирајте не!

Blank Form (#20)

Partners