Контактирајте не!

Webshop plugins

Monri Payments Monri поддржува plug & play решенија за следните платформи. 

Woocomerce
e-commerce
Wordpress
e-commerce
Magento
e-commerce
Opencart
e-commerce
Prestashop
e-commerce
Shopware
e-commerce

Наменски развиени веб-продавници

За наменски развиени веб-продавници, поврзете се користејќи ја нашата стандардна техничка документација