Контактирајте не!

Плаќања направени лесно

Вашето патување низ искуството за плаќање започнува овде. Дознајте повеќе за тоа како Monri може да ви помогне да го унапредите вашиот бизнис.
Закажете бесплатен повик

СИТЕ КАНАЛИ, СИТЕ ПЛАЌАЊА, ЕДНА ПЛАТФОРМА

Omnichannel платформа за плаќање

Без разлика дали продавате производи и услуги само онлајн, или имате физичка продавница исто така, или дури ако сакате да понудите плаќање со картичка за вашите автомати за пијалоци/храна, паркинзи итн., или пак сакате на вашите клиенти да им понудите решение со е-паричник, вие сте на правото место. 

Партнери