Kontaktirajte nas

Politika kolačića

Ova Politika kolačića („Politika“) opisuje šta su kolačići i kako ih Operater web stranice („Operater web stranice“, „mi“, ili „naš“) koristi na web stranici monri.com i bilo kojem od njegovih proizvoda ili usluga ( zajedno, „Web stranica“ ili „Usluge“).
Trebali biste pročitati ovu Politiku kako biste razumjeli koju vrstu kolačića koristimo, podatke koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se ti podaci koriste. Također opisuju i dostupne izbore u vezi prihvaćanja ili odbijanja korištenja kolačića. Za dodatne informacije o tome kako koristimo, pohranjujemo i čuvamo vaše lične podatke pogledajte naša Pravila privatnosti.

Šta su kolačići?
Kolačići su mali dijelovi podataka pohranjeni u tekstualnim datotekama koji se spremaju na vaš računar ili druge uređaje kada se web stranice učita u pregledniku. Oni se široko koriste za pamćenje vas i vaših želja, bilo za jedan posjet (putem „sesijski kolačići“) ili za više ponovljenih posjeta (pomoću „trajnog kolačića“).
Sesijski kolačići privremeni su kolačići koji se koriste tokom vašeg posjeta web stranici, a istječu kada zatvorite web preglednik.

Trajni kolačići koriste se za pamćenje vaših postavki na našoj web stranici i ostaju na radnoj površini ili mobilnom uređaju čak i nakon zatvaranja preglednika ili ponovnog pokretanja računara. Oni vam osiguravaju dosljedno i učinkovito iskustvo dok posjećujete našu web stranicu ili koristite naše usluge.

Web stranica, ili treća stana, mogu postaviti kolačiće („kolačići prve strane“), poput onih koji poslužuju sadržaj ili pružaju usluge oglašavanja ili analize na web stranici („kolačići treće strane“). Ove treće strane mogu vas prepoznati kada posjetite našu web stranicu, kao i kada posjetite određene druge web stranice.

Koju vrstu kolačića koristimo?

Potrebni kolačići

Potrebni kolačići omogućuju nam da vam ponudimo najbolje moguće iskustvo prilikom pristupa i kretanja kroz našu web stranicu i korištenja njezinih značajki. Na primjer, ovi kolačići dopuštaju nam da prepoznamo da ste stvorili račun i prijavili se na taj račun radi pristupa sadržaju.

Kolačići funkcionalnosti

Potrebni kolačići omogućuju nam da vam ponudimo najbolje moguće iskustvo prilikom pristupa i kretanja kroz našu web stranicu i korištenja njezinih značajki. Na primjer, ovi kolačići dopuštaju nam da prepoznamo da ste stvorili račun i prijavili se na taj račun radi pristupa sadržaju.

Kolačići funkcionalnosti

Ovi kolačići omogućuju nama i uslugama trećih strana prikupljanje zbirnih podataka u statističke svrhe o tome kako naši posjetitelji koriste web stranicu. Ovi kolačići ne sadrže lične podatke poput imena i adresa e -pošte i koriste se kako bi nam pomogli poboljšati vaše korisničko iskustvo na web stranici.
Kolačići društvenih mreža

Kolačići trećih strana s web mjesta društvenih medija (poput Facebooka, Twittera itd.) omogućuju nam praćenje korisnika društvenih mreža kada posjećuju našu web stranicu, koriste naše usluge ili dijele sadržaj, pomoću mehanizma označavanja kojeg pružaju te društvene mreže.

Ovi se kolačići također koriste za praćenje događaja i u svrhu ponovnog marketinga. Svi podaci prikupljeni ovim oznakama koristit će se u skladu s našim pravilima o privatnosti i društvenim mrežama. Nećemo prikupljati niti dijeliti nikakve podatke korisnika koji otkrivaju identitet.

Koje su opcije kolačića?

Ako vam se ne sviđa ideja o kolačićima ili određenim vrstama kolačića, možete promijeniti postavke preglednika tako da izbrišete već postavljene kolačiće i ne prihvaćate nove kolačiće. Da biste saznali više o tome kako to učiniti ili da biste saznali više o kolačićima, posjetite internetcookies.org

Izmjene i dopune

Zadržavamo pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ovu Politiku koja se odnosi na web stranicu ili usluge, koja stupa na snagu nakon objavljivanja ažurirane verzije ovih pravila na web stranici. Kada to učinimo, revidirat ćemo ažurirani datum pri dnu ove stranice. Nastavak korištenja web stranice nakon bilo kakvih takvih promjena predstavljat će vaš pristanak na takve promjene. Pravila su pripremljena pomoću WebsitePolicies.

Prihvaćanje ovih pravila

Potvrđujete da ste pročitali ovu Politiku i slažete se sa svim njenim odredbama i uslovima. Korištenjem web stranice ili njezinih usluga slažete se da se pridržavate ovih pravila. Ako se ne slažete s poštivanjem uslova ove Politike, niste ovlašteni koristiti ili pristupati web stranici i njezinim uslugama.

Ako imate pitanja u vezi ove Politike ili naše upotrebe kolačića, kontaktirajte nas.