Kontaktirajte nas

O nama

Monri Payments d.o.o. osnovan je 2003. godine pod imenom Webteh d.o.o. kao jedan od prvih pružalaca usluga plaćanja u regionu jugoistočne Evrope. Od 2019. godine dio je Payten/ASEE grupe.

Naša usluga omogućava jedinstveno i povezano iskustvo plaćanja u fizičkim trgovinama (SinglePOS), web-trgovinama (WebPay payment gateway), te razvoj aplikacija za mobilno plaćanje (Android i iOS mobile SDK).
Monri je prva firma u Hrvatskoj izvan finansijskog sektora i jedna od prvih u regionu koja je dobila PCI DSS certifikat nivoa 1. koji označava maksimalnu sigurnost prilikom upravljanja osjetljivim kartičnim podacima i taj standard održavamo od 2010. godine. Također, naša rješenja certificirana su s globalnim kartičnim distributerima ‒ Mastercard i Visa.

Naše usluge koriste trgovci, ugostitelji, maloprodaja, veleprodaja, prijevoznici i samouslužni sistemi. Monri osigurava visokokvalitetne usluge u saradnji s preko 20 finansijskih institucija na teritoriji EU, kao i s nekoliko zemalja koje su trenutno izvan teritorije EU ‒ Bosna i Hercegovina, Srbija i Crna Gora. Sarađujemo s preko 500 klijenata i godišnje obrađujemo preko 70 miliona transakcija (POS i eCommerce).

Prateći globalne trendove i slijedeći lidere u industriji, Monrijev tim stručnjaka svakodnevno radi na novim funkcionalnostima i poboljšanjima. 

Monri uz svoje proizvode i usluge pruža i konsultantske usluge svojim partnerima i klijentima tokom faze implementacije, certificiranja i produkcije.

Za više informacija o našim rješenjima kontaktirajte nas!

Forma s OIBom i proizvodima (#23)