Kontaktirajte nas

Webshop plugins

Monri Payments Monri podržava plug & play rješenja za sljedeće webshop platforme.

Woocomerce
e-commerce
Wordpress
e-commerce
Magento
e-commerce
Opencart
e-commerce
Prestashop
e-commerce
Shopware
e-commerce

Namjenski razvijene web trgovine

Za namjenski razvijene web trgovine povežite se pomoću naše standardne tehničke dokumentacije

Monri Trusted Partners Program

Ponosno predstavljamo naše partnere koji u svom poslovanju spajaju kompanije i pomažu im da što efikasnije posluju. Kroz edukaciju ne samo kupaca, već i trgovaca, naši partneri rade na razvoju i unapređenju eCommerce tržišta u Bosni i Hercegovini. Zajednica Monri Trusted Partners ostvaruje saradnju sa svim partnerima i relevantnim subjektima u zemlji. Želite li nam se pridružiti, javite se preko naše kontakt forme.

AVE-Studio pruža servis usmjeren svim interesnim grupama, fizičkim i pravnim osobama, onima koji tek žele krenuti u poslovne projekte i već postojećim gospodarskim subjektima, iznalazeći rješenja koja će učinkovito odgovoriti sve zahtjevnijim uvjetima na tržištu. Suradnja sa stručnjacima iz različitih područja omogućuje pružanje pravodobnih i kvalitetnih usluga klijentima.

Email: [email protected]
Tel: +387 63 556 355

 

IMEL je informatička kompanija iz Lukavca koja posluje kroz 2 oblasti: biznis informacione tehnologije i biznis informacioni sistemi. Specijalizirali smo se za informacione sisteme, e-trgovine, win i web servise, mobilne aplikacije a naš IMEL shop za prodaju opreme je među najpoznatijima u zemlji. Pored poslovnice u Lukavcu kompanija ima ured u Austriji. Kontinuirano ulažemo u kvalitet svojih usluga i proizvoda te bilježimo 28 godina iskustva u konsultacijama uz garanciju kvalitetne podrške i postprodajne saradnje. Kao garancija naših tvrdnji implementirani su ISO međunarodni standardi, standard za kvalitetu ISO 9001:2015 i standard sigurnosti informacija ISO 27001.

email: [email protected]; [email protected]
tel: +387 35 550 100

misija je kompanija za razvoj web aplikacija i aplikacija za mobilne uredjaje koja koristeći najnovije tehnologije pomaze startupima i malim i srednjim kompanijama da kreiraju svoje vrhunske proizvode i jedinstvena rješenja. Od samog početka uključeni smo u razvoj bosanskohercegovačkog e-commerce tržišta i prve integracije online plaćanja i webshop rješenja na našem tržištu napravljena su upravo za potrebe naših klijenata. Danas s ponosom možemo reći da smo jedna od vodećih kompanija za razvoj e-commerce rješenja u BiH.

Email: [email protected]
Tel: +387 33 468 888

Webpage.ba nudi širok spektar usluga za profesionalce i firme kojima je cilj unapređenje poslovanja putem modernih tehnologija. U okviru naših usluga nudimo: izrada web stranica, web shop-ova, web hosting, izrada custom web aplikacija, izrada Android i iOS aplikacija, serverska administracija i Cloud usluge. Održavamo dugogodišnju saradnju i ugovore sa nekoliko značajnih državnih institucija, velikim brojem firmi iz BiH i inostranstva, te samostalnih profesionalaca - naši klijenti su ogledalo našeg poslovanja.

Email: [email protected]
tel: +387 62 016 016

Promotim d.o.o. osnovan je 2003. godine s ciljem pružanja marketinških usluga. Danas je kompanija koja ne slijedi trendove, već čini sve da bude korak ispred. Inovativna i nesvakidašnja rješenja iz oblasti web developmenta i online marketinga, specijalnost su kompanije. Njihov tim čine mladi i ambiciozni kreativci čija je zajednička želja i strast razvila brojna rješnja za zahtjevno domaće i inostrano tržište, dosegnuvši više od desetinu hiljada korisnika koji svakodnevno koriste njihove proizvode i web servise. 

Email: [email protected]
tel: + 387 33 215 924

IT Factory je boutique agencija s predanim timom koji je kolektivno stekao dugogodišnje iskustvo unutar IT industrije te brine se da svaki klijent pronađe rješenje “po mjeri”. Prepoznati unutar lokalne zajednice zbog rada s djecom, naša djelatnost je primarno orijentirana na pružanje potpune podrške poslovanju naših klijenata od hardverskog održavanja do razvoja web i mobilnih aplikacija. 

Email: [email protected]
tel: + 387 63 634 874

MITA Group jedna je od najstarijih reklamnih agencija i prvi specijalizirani „one-stop shop“ za eCommerce u regiji. Njihov tim stručnjaka razvija strategiju, dizajnira i programira moćan webshop za 7-30 dana od okončanja dizajna i dostavljanja svih materijala. Na raspolaganju su vam i za sve aktivnosti vezane za pokretanje webshopa, poput SEO, stvaranja sadržaja, fotografisanja proizvoda, snimanja videa ili oglašavanja. 

Email: [email protected]
tel: +387 61 147 030