Kontaktirajte nas

FAQ

Česta pitanja

Koji su preduslovi za korištenje WebPay Payment Gateway sistema?

Do naše usluge možete doći brzo i jednostavno na način da ispunite našu kontakt formu ili pošaljete e-mail na našu e-mail adresu [email protected] nakon čega će vam se javiti naš prodajni predstavnik, te dostaviti ponudu i potrebne obrasce. Prihvatom ponude možete krenuti s implementacijom usluge, za šta je potrebno imati web-trgovinu/webshop . Ukoliko nemate web-trgovinu i ne planirate njen razvoj, a želite ponuditi kupcima opciju kartičnog plaćanja, u ponudi imamo i PayByLink uslugu za koju nije potrebna web-trgovina. Dodatno je potrebno ispuniti obrasce banaka koje ste odabrali za prihvat kartica nakon čega se obrasci upućuju na odobravanje u banku. Po završetku implementacije provodi se testiranje i pregled stranice, nakon čega ste spremni za rad.

Koliki je novčani iznos naknade za priključenje na WebPay sistem?

Nema naknade za uključenje u WebPay sistem.

Kolika je novčana mjesečna naknada za korištenje WebPay sistema?

Naša usluga je modularna i fleksibilna, tako da mjesečna naknada zavisi od broja transakcija i obima kartičnog prometa. Početna naknada iznosi 50,00 KM ako ostvarujete mješečni promet ispod 10.000,00 KM. U slučaju da ostvarujete mjesečni promet iznad 10.000,00 KM, obračunava se 0,50% po transakciji. USKORO: S time da prva 3 mjeseca ostvarujete pravo besplatnog korištenja Monri platforme ukoliko ste član eCommerce asocijacije u Bosni i Hercegovini.

Kolika je provizija po novčanoj transakciji?

Naknada je 0,50% po transakciji za mjesečni ostvareni promet preko 10.000,00 KM ili 50,00 KM mjesečno za mjesečni promet ispod 10.000,00 KM.

Koje su sve kreditne kartice podržane?

Mastercard, Maestro, Visa, Diners, American Express.

Može li se izgled WebPay Payment Gateway obrasca prilagoditi dizajnu web trgovine?

Da, ukoliko se koristi Monri Components forma za unos kartičnih podataka.

Partneri